Spice Racing Sponsors 2008

De auto

Dutch Supercar Challenge

Racekalender

Sponsoring

pakket A
pakket B
pakket C
pakket D
pakket E

Sponsors

Links

Contact
 

AVS Spice brokers
Internationaal makelaarskantoor aktief in specerijen, kruiden, zaden en gedroogde groentes.
www.avsspice.com

VCS Computers
Het aanleggen van netwerken en het leveren van de daarbij behorende apparatuur, het onderhouden van netwerken, alles met hoge kwaliteit dienstverlening. Dit betekent dat VCS zich profileert als een leverancier van kwaliteits produkten, diensten en totaaloplossingen inclusief telefonie, in plaats van een ”hit and run” leverancier te zijn. Hierbij komt efficiëntie en kostenbesparing voor de klant op de eerste plaats.
www.vcs.nl

MILEX verlichting
Hollands licht. Zeer hoogwaardige en exclusieve projectverlichting. Het ontwerp past zowel in een moderne als in een klassieke omgeving. Milex verlichting is gemaakt van RVS en kan zowel binnen als buiten toegepast worden.
www.milexverlichting.nl

BERLOTHDESIGN
Reclame belettering, grafisch ontwerp, webdesign
www.berlothdesign.nl

Sartorial Guide
The online fashion guide...
-coming soon-
www.sartorialguide.com

BDO CampsObers Accountants & Adviseurs
BDO CampsObers Accountants & Adviseurs staat voor vrij ondernemen. Concreet betekent dat: u onderneemt, wij houden ons bezig met knellende regels en lastig cijferwerk. Onze professionals staan u met raad en daad terzijde op het moment dat u bezig bent met uw core business: ondernemen.
www.bdo.nl

H&K Technical Parts
H&K Technical Parts is een intermediair voor technische onderdelen, levert aan een kleine honderdtal bedrijven en beschikt over een uitgebreid netwerk van specialistische leveranciers.
www.h-k.nl

Luxuery Outlet Dordrecht (L.O.D.)
Nieuwe kleding van designerlabels tegen hoge kortingen. Gevestigd aan de Nieuwstraat 15 in Dordrecht. Geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00