Spice Racing Sponsoring

De auto

Dutch Supercar Challenge

Racekalender

Sponsoring

pakket A
pakket B
pakket C
pakket D
pakket E

Sponsors

Links

Contact
 

De lage instapprijs van sponsoring van het Spice Racing team, veelal lager dan een enkele advertentie in een vaktijdschrift, biedt u op een aantrekkelijke manier de mogelijkheid de banden met uw bestaande klanten aan te halen of uw toekomstige relaties op een informele manier beter te leren kennen. Veel sponsors plannen inmiddels ook hun bedrijfsuitje op het circuit. Een uitstapje naar het circuit is iets waar nog lang over nagepraat zal worden.

De autosport is een dynamische sport, uitstekend geschikt om het dynamische karakter van uw bedrijf te onderstrepen. Afbeeldingen van de door u gesponsorde auto kunt u gebruiken in uw in- en externe communicatie, daarnaast is er de mogelijkheid om de raceauto met uw reclame erop te gebruiken als blikvanger op beurzen.

De DSC races kenmerken zich door een uitstekende catering en hospitality waarvan u met uw VIP-kaarten volop gebruik van kan maken.
 


Absolute topper is het meerijden voor aanvang van de race*, voor uzelf of een van uw relaties, met de coureur op volle racesnelheid.

Klik hiernaast voor de verschillende pakketten.

*
niet op alle evenementen mogelijk